Get Adobe Flash player

Naisosasto

Naisosasto:

Hei sinä 18-(yläikää ei ole) vuotias paikkakuntalainen nainen, kaipaatko jotain uutta toimintaa, onko kalenterissasi tilaa uudelle harrastukselle?

Sinulla on ehkä ollut jo pitkään mielessä tutustua VPK:n toimintaan paremmin, mutta syystä tai toisesta et ole kuitenkaan saanut tätä aikaiseksi. Ehkäpä puolisosi, poikaystäväsi, lapsesi on jo ahkera palokuntalainen tai muuten vaan olet ollut kiinnostunut palokunta harrastuksesta, mutta omalta osaltasi yhdistystoiminta on vierasta.

VPK:n naisosasto aloitti toimintansa vuonna 1977, jolloin naiset huolehtivat sammutusmiehistön muonituksesta, VPK:n eri tapahtumien ja talkoiden tarjoilusta ja myyjäisiä järjestämällä. Tämän päivän naisosaston toiminnassa on paljon samaa, mutta myös paljon muuta. Naisosasto kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai, jolloin jäsenet saavat koulutusta esimerkiksi alkusammutuksesta, ensiavusta ja muista hyödyllisistä turvallisuusasioista. Koulutusohjelmaan kuuluu myös Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön sekä Hämeen Pelastusliitto ry:n järjestämät kurssit.

Haastamme juuri sinut tutustumaan naisosaston toimintaan. Palokuntanaisten iloisessa joukossa opit uusia taitoja ja koet onnistumisen riemua. Meidän kaikkien turvaksi. Tähän joukkoon tarvitaan nyt lisävahvistusta. Tule mukaan!

Kerromme mielellämme lisää; soita, tekstaa tai lähetä s-postia. Kokoonnumme joka kuukauden esimmäinen sunnuntai os. Hallintotie 2 a 14500 Iittala. (Kalvolan paloasema) Mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Terveisin Kalvolan VPK:n naisosasto

Naisosaston johtaja

Sinikka Lehtonen

Yhteystiedot:

Puh: 050 594 5141

S-posti: naisosasto(at)kalvolanvpk.fi